Ga naar hoofdinhoud
Contact

Ontbijtformules

Jouw evenwichtige start van de dag

Wij geloven in de kracht van een heerlijk ontbijt om je dag goed te beginnen. Dat is net zo belangrijk als het ontbijtevent of de vergadering zelf. Terwijl jij je meeting host of je klanten ontvangt, verwennen wij jullie met één van onze ontbijtopties. Van eenvoudige en smaakvolle ontbijtjes tot uitgebreide brunches, keuze genoeg! Kijk maar in onze cateringbrochure.

Lunchformules

Klassiek eenvoudig of verrassend uitgebreid

Lunch is een informeel en fijn moment om te bij te praten en energie te tanken. Verkies jij een eenvoudige klassieke lunch? Laat je dan verleiden door onze broodjes, vergezeld van een warme kom soep. Verwacht je toch dat tikkeltje meer? Ga dan voor onze chiquere boterhammen, met een kleurrijke salade erbij. Heel bijzonder! In onze cateringbrochure ontdek je er alles over.

Receptieformules

Proef van verfijning ... en van de sfeer

Welke receptieformule je ook kiest, ze charmeren allemaal. De basisformule: heerlijke dips en knapperige snacks. Een niveau hoger: onze tapasplanken, boordevol ambachtelijke lekkernijen en inclusief extra portie gezelligheid;-) Of ons top level: het beste uit de vorige niveaus gecombineerd met een assortiment verfijnde hapjes. Van restaurantkwaliteit! Zo toveren we jouw receptie om tot een culinair festijn. Lees er alles over in de cateringbrochure.

Op maat

De alles-kan-formule

Net zoals we onze zaal op jouw maat inrichten, bieden we ook maatwerk aan voor je catering. Taart bij de koffie? Een voorkeur voor Italiaans, Thais of een andere keuken? Overleg gerust met ons. Voor elk van je verzoeken werken we graag een oplossing uit.

Download de brochure